Bar/Restaurant

Open om 18u op de avonden van de voorstellingen.

Les Brigittines stelt voor


Dagschotel by Bread and Bento

12,50 eur (zie menu hieronder)

Dagsoep

4,50 eur

Porties

> kaas
> delicatessen
3,00 eur


Menu - Dagschotels

12.02 - Tagliatelle met spinazie, pecorino en citroenschil
13.02 - Zwarte Camarguerijst met scampi's en een roosausje van Parmezaanse kaas
14.02 - Stoofpootje van groenten en gebakken krielaardappeltjes met rozemarijn
15.02 - Hachis parmentier met pompoen, pindanoten en zoete aardappel
16.02 - Taartje van geitenkaas, gekonfijt witloof en jonge scheuten

26.02 - Vleesballetjes met kaneel, rozijnen, taboulé van verse kruiden en citroenroom
27.02 - In harissa gemarineerde kip, rucola en pompelmoes
28.02 - Dagverse vis met wortels in sinaasappelglazuur en een roomsaus op basis van tijm
01.03 - Slaatje van bulgur, munt, komkommer, jalapenos en merguez
02.03 - Capellini van scampi's en een tomatenroomsaus met verse basilicum

03.04 - Slaatje van geroosterde broccoli, polenta en truffelmayonaise
04.04 - Indische curry van varkenvlees en saffraanrijst
05.04 - Slaatje van quinoa, cashewnoten, groene appel en gerookte vis
06.04 - Rode curry van eend en kokosmelk

06.06 - Thaise rundersalade met noedels, knapperige groenten en limoen
07.06 - Eendenfilet met honing en citrusvruchten, gegrilde zoete aardappel
08.06 - Slaatje van kalkoenfilet, Aziatische kruiden en een chutney van mango

Reservering aanbevolen en hier mogelijk! Reservering nodig ten minste 48 uur op voorhand. Een veggie versie van de dagschotel is op aanvraag beschikbaar.