Bar/Restaurant

Open om 18u op de avonden van de voorstellingen.

Les Brigittines stelt voor


Dagschotel by Bread and Bento

12,50 eur (zie menu hieronder)

Porties

> kaas
> delicatessen
3,50 eur

Zomerspecial! Bruschetta's

Assortiment van 3 bruschetta's op Chef's wijze
3 eur


Menu - Dagschotels

17.08 - Vegetarische lasagne met rode sla, ricotta en verse kruiden, seizoenssalade
18.08 - Linzensalade met sjalot en citroen, gebraden saffraankip met verse kruiden

20.08 - Schelvis met peer en een puree met dille, seizoenssalade
21.08 - Couscous van gegrilde seizoengroente met za'atar, griesmeel met citroensap en peterselie, room en noten
22.08 - Rode rijst uit de Camargue, granaatappel, notenmengsel en gerookte vis
23.08 - Rigatoni all'arabiatta afgewerkt met parmezaanschilfers en gremolata
24.08 - Balletjes varkensgehakt met pindanoten en citroenkruid, slaatje van koude sobanoedels met miso en sesamzaad
25.08 - Worstenrougail met rijst

27.08 - Zoeten aardappel met tijm, gegrilde vis van de dag met citroen en een sausje van kiwi en koriander
28.08 - Stoofpotje van kip en spinazie, gekruid griesmeel
29.08 - Kalfballetje met gekonfijte citroen en munt, tomatensaus met rozemarijn, linguine en afgewerkt met parmezaanschilfers
30.08 - Tonkatsu don (gepaneerde en gebraden varken met ei en rijst)
31.08 - Slaatje van scampi's en een salsa van mango en komkommer
01.09 - Verrassing van de Chef

Reservering aanbevolen en hier mogelijk! Reservering nodig ten minste 48 uur op voorhand. Een veggie versie van de dagschotel is op aanvraag beschikbaar.