Kaartverkoop

Tarieven Festival In Movement

Vol tarief : 14 eur
Verminderd tarief*: 10 eur
Mèches : 8 eur 
Studenten podiumkunsten** : 5 eur (alleen tijdens het seizoen)
Art. 27 : 1,25 eur

ABO

MINI - 3 voorstellingen naar keuze
Vol tarief : 36 €
Reductietarief : 26 €  

MIDI - 5 voorstellingen naar keuze
Vol tarief : 56 €
Reductietarief : 40 €  

MAXI - alle voorstellingen
Vol tarief : 90 €
Reductietarief : 66 €  

Een MINI, MIDI, MAXI abonnement staat op naam. U moet de voorstellingen en de data kiezen op het moment van uw reservatie.

* Verminderd tarief is alleen geldig op vertoon van bewijsmiddel: studenten – 26, werkzoekenden, 65 +, houders van een bewonerskaart of van een Fnac- kaart (reservering alleen naar de Fnac) en beroepsmatige podiumkunstenaars.

** Op vertoon van een studentenkaart van ISAC, INSAS, ULB afdeling Podiumkunsten, PARTS, RITS, IAD afdeling Theater, Koninklijke Academie voor Schone Kunsten afdeling Dans, La Cambre afdeling Scenografie, Koninklijk Conservatorium van Brussel afdeling Theater, EFPME afdelingen Podiumkunsten.

*** De Bewonerskaart maakt van u een bevoorrecht toeschouwer omdat ze u recht geeft op een voorkeurstarief bij aankoop
van tickets voor één van de 5 partnerlocaties (Théâtre les Tanneurs, Centre Culturel Bruegel, Art & marges museum, Espace Magh en Les Brigittines) en ze u sneller toegang geeft tot informatie indien u dat wenst. Ze blijft het hele seizoen 12/13 geldig en is jaarlijks verlengbaar. Iedereen die woont of werkt in een van de straten uit de wijk kan ze aanvragen.
Meer details over de exacte perimeter vindt u in de stratenlijst op www.lestanneurs.be.  Meer informatie: Theâtre Les Tanneurs – 02 502 37 43 – info@lestanneurs.be

Bespreekbureau

Telefonisch en ter plaatse

Korte Brigittinenstraat, 1000 Brussel
+32 (0)2 213 86 10

Van maandag tot vrijdag van 10 tot 18 u
Op zaterdag tijdens het Festival van 14 tot 18 u


Online

24u/24 op www.brigittines.be
of per e-mail naar ticket(at)brigittines.be
Reservaties die per e-mail gebeuren, zijn pas bevestigd nadat u een antwoord van ons hebt ontvangen.

De avond van de voorstelling

De kassa is open 1 uur voor aanvang van de voorstelling. U kunt er op dat moment alleen tickets kopen voor de voorstelling van die avond.

Arsène 50
www.arsene50.be
Betaalwijzen

Elke reservatie dient op voorhand te worden betaald.
- Overschrijving binnen de 3 dagen BE07 0689 0014 4566 BIC GKCCBEBB
- Cash
- Cultuurcheques

Opgepast ! Reservaties die niet binnen de 3 dagen worden betaald, zullen automatisch worden geschrapt.

Wachtlijst

Wanneer een voorstelling volzet is, kunt u uw naam laten plaatsen op de wachtlijst. Dit kan alleen ter plaatse, 1 uur voor aanvang van de eerste voorstelling van de avond.

Algemeen

Wij aanvaarden geen betaalkaarten. Alle gereserveerde plaatsen moeten worden afgehaald en betaald op de avond van de eerste voorstelling. De plaatsen zijn niet genummerd en kunnen niet verwisseld of terugbetaald worden. Het afdrukken van een duplicaat kost 1 eur per ticket. Wie te laat is, kan de zaal niet meer betreden. Er worden geen tickets opgestuurd. U kunt ze afhalen aan het onthaal van Les Brigittines tijdens de openingsuren of op de avond van de voorstelling 1 uur voor aanvang. Het is verboden om tijdens de voorstelling te fotograferen, filmen of opnames te doen.