Brussels, dance ! 2019

focus on contemporary dance

1 STAD / 2 MAANDEN / 14 CULTUURHUIZEN / 68 DANSPRODUCTIES & TALKS / 162 VOORSTELLINGEN

Brussels, dance ! dat zijn 13 cultuurhuizen die elkaar ontmoeten, met elkaar in dialoog gaan en hun programmatie bundelen om zo de hedendaagse dans in de kijker te plaatsen en de rijkdom en diversiteit ervan te laten zien.

Brussels, dance !, dat zijn meer dan 50 voorstellingen en lezingen, een honderdtal opvoeringen, jonge artiesten maar evenzeer bekende namen, initiatieven die getuigen van een open geest en een zekere lef. Het is de gelegenheid om Brussel te beleven als een creatieve en bruisende hoofdstad.

Ontdek de dans in al haar aspecten en vitaliteit van 6 februari tot 6 april!

Voor deze editie brengen veertien cultuurhuizen hun programmatie samen onder het label “Brussels, dance!”. De Beursschouwburg, Charleroi danse / La Raffinerie, Contredanse, Garage 29, Kaaitheater, KVS, L’L, la Balsamine, La Bellone, le 140, Jacques Franck, Les Brigittines, de Hallen van Schaarbeek en het Théâtre National illustreren samen de rijkdom en diversiteit van de Brusselse dansscène en bieden hun publiek een open en gedurfd programma aan.

Met de steun van "Cellule Promotion de Bruxelles " (Fédération Wallonie-Bruxelles), het Brussels Hoofdstedelijk Gewest & Visit Brussels

Info & Programma:
www.brusselsdance.eu