COVID19 - Coronamaatregelen en Brussels Health City & safety Label

Vanaf 21 oktober zal het Covid Safe Ticket (C.S.T.) verplicht zijn om toegang te krijgen tot al onze voorstellingen en openbare evenementen van het seizoen. Wij zullen u dan voortaan zonder sociale distantie kunnen ontvangen, en het dragen van een masker zal niet langer verplicht zijn (hoewel het nog steeds wordt aanbevolen), op voorwaarde dus dat u ons aan de ingang een geldig CST en uw identiteitskaart kunt tonen. Meer informatie over het CST vindt u hier.

Uw veiligheid blijft onze prioriteit. Op verschillende strategische punten in het gebouw is hydro-alcoholische gel beschikbaar en ons team blijft bijzondere zorg besteden aan de ontsmetting van alle contactoppervlakken.

Les Brigittines maakt voortaan deel uit van de instellingen die beschikken over het Brussels Health & Safety Label

Het Brussels Health & Safety Label is een initiatief van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en werd ontwikkeld in samenwerking met de internationale certificeringsmaatschappij SOCOTEC. Dankzij dit label bent u er zeker van dat Les Brigittines alles in het werk heeft gesteld om u helemaal veilig te kunnen ontvangen!

De locaties met dit label respecteren namelijk de hygiënemaatregelen die in overeenstemming zijn met de geldende normen en volgen de preventievoorschriften op die van kracht zijn binnen hun sector.

Ze voldoen onder andere aan de volgende eisen:

  • informatie voor bezoekers over gezondheidsvoorzorgsmaatregelen bij het boeken;
  • personeel dat is opgeleid in hygiëne- en preventieregels;
  • beperkte toevloed van bezoekers;
  • de garantie van een fysieke afstand van minimum 1,5 m tussen elke bezoeker;
  • zeer regelmatige reiniging van de locaties.