• 23+24.08.2019 20:30
Kapel, 45’

Israel
Ontmoeting met de artiesten na de voorstelling op 23.08

Belgische Première

Acht dansers met hun eigen herinneringen kruisen elkaar om tot één verhaal te komen. Een polyfone choreografie die speelt met de kracht van een groep en zijn uitspattingen, zijn gedeeltelijke overeenkomsten, zijn heerlijke harmonie, zijn simultane verschillen. De spontane bewegingen, de levendigheid en inventiviteit verhinderen niet om charmes in te roepen die miskleunen en verwarring aan het licht brengen.

Een getuigenis van een generatie die zich zeer bewust is van de dreigingen van deze tijd maar zich niet voor de gek wil laten houden en die haar dynamiek en ook een vorm van lichtheid wil laten zien.

Een verfrissende creatie waarin Dafi Altabeb uitpakt met heldere taal en een ongelofelijke precisie van beweging en compositie.

Choreografie :
Dafi Altabeb
Co-creatie :
Nini Moshe
Dansers en medewerkers :
Nir Even-Shoham, Mai Golan, Ahinoam Chai, Shaked Leipziger, Snir Nakar, Ofir Yanai Aya Stigman, Sharon Cohen
Muziek :
Reut Yehudai & Gal Hochberg, Messer Chups - Surf Riders From The Swamp Lagoon, Elvis Presley - It'Now or Never, Nils Frahm - Corn, Linda Scott - I've Told Every Little Star, Arvo Part - Fur Alina
Lichtcreatie :
Uri Morag
Lichttechnicus :
Ilia Feldstein
Kostuums :
Mali Aviv
Repetitie leiding :
Einat Bezalel
Productie :
Hila Gamili
Productie verantwoordelijke :
Tamar Bar-Niv
Internationle communicatie :
Katherina Vasiliadis
Met de steun van :
ADF Festival, Ministry of Culture and Sport in Israel, Lottery Foundation in Israel, Rabinowitsch Foundation, Tel Aviv City Hall, Choreographers Association in Israel
Foto's :
Nini Moshe