Ticketinfo

Online

24u/24 hier of per e-mail naar ticket(at)brigittines.be
Reservaties die per e-mail gebeuren, zijn pas bevestigd nadat u een antwoord van ons hebt ontvangen.


Telefonisch

+32 (0)2 213 86 10
maandag > vrijdag - 10.00 > 17.00


Ter plaatse

Korte Brigittinenstraat, 1000 Brussel
maandag > vrijdag - 10.00 > 17.00


De avond van de voorstelling

De kassa is open 1 uur voor aanvang van de eerste voorstelling. U kunt er op dat moment alleen tickets kopen voor de voorstelling van die avond.


Arsène 50

www.arsene50.be

Betaalwijzen

Elke reservatie dient op voorhand te worden betaald. - Overschrijving binnen de 3 dagen BE07 0689 0014 4566 BIC GKCCBEBB - Cash - Cultuurcheques Opgepast ! Reservaties die niet binnen de 3 dagen worden betaald, zullen automatisch worden geschrapt.

Wachtlijst

Wanneer een voorstelling volzet is, kunt u uw naam laten plaatsen op de wachtlijst. Dit kan alleen ter plaatse, 1 uur voor aanvang van de eerste voorstelling van de avond.

Tarief

Vol tarief : 14 eur
Verminderd tarief*: 10 eur
Studenten podiumkunsten** : 5 eur (alleen tijdens het seizoen)
Art. 27 : 1,25 eur


Wherever The Music Takes You - Ayelen Parolin : 8 eur (enkel tarief)
En Effet - Cie mala hierba/Marielle Morales : 8 eur (enkel tarief)
Alice - Shantala Pèpe : 8 eur (enkel tarief)

Combi-tickets

Wherever the Music Takes You + En effet = 12 eur (enkel tarief)
Hors Temps + Alice = 18/15* eur

ABO

MINI - 5 voorstellingen naar keuze
Vol tarief : 45 €
Reductietarief* : 35 €

MAXI - alle voorstellingen van het seizoen (10 voorstellingen)
Vol tarief : 95 €
Reductietarief : 75 €

Een MINI, MAXI abonnement staat op naam. U moet de voorstellingen en de data kiezen op het moment van uw reservatie.

* Verminderd tarief is alleen geldig op vertoon van bewijsmiddel: studenten – 26, werkzoekenden, 65 +, houders van een Burencultuurkaart of van een Fnac- kaart (reservering alleen naar de Fnac) en beroepsmatige podiumkunstenaars.

** Op vertoon van een studentenkaart van ISAC, INSAS, ULB afdeling Podiumkunsten, PARTS, RITS, IAD afdeling Theater, Koninklijke Academie voor Schone Kunsten afdeling Dans, La Cambre afdeling Scenografie, Koninklijk Conservatorium van Brussel afdeling Theater, EFPME afdelingen Podiumkunsten.

*** Woon of werk je ook in de Marollen of heb je een zwak voor cultuur? Goed nieuws! Dankzij de volledig kostenloze Burencultuurkaart kan je aan een verminderd tarief terecht in de zeven volgende culturele instellingen: Les Tanneurs, Recyclart, het Centre Culturel Bruegel, Espace Magh, Les Brigittines, Art & marges museum en het Joods Museum van België.

Woon je in een van de volgende straten en heb je interesse, aarzel dan niet en vul dit formulier in. Stuur het ingevulde formulier terug naar (c.collard@brigittines.be) en klaar is kees!

Bespreekbureau

Algemeen

Wij aanvaarden geen betaalkaarten. Alle gereserveerde plaatsen moeten worden afgehaald en betaald op de avond van de eerste voorstelling. De plaatsen zijn niet genummerd en kunnen niet verwisseld of terugbetaald worden. Het afdrukken van een duplicaat kost 1 eur per ticket. Wie te laat is, kan de zaal niet meer betreden. Er worden geen tickets opgestuurd. U kunt ze afhalen aan het onthaal van Les Brigittines tijdens de openingsuren of op de avond van de voorstelling 1 uur voor aanvang. Het is verboden om tijdens de voorstelling te fotograferen, filmen of opnames te doen.