Ticketinfo

Alleen online

hier.


Telefonisch

+32 (0)2 213 86 10
maandag > vrijdag : 10.00 > 13.00 - 14.00 > 18.00


De avond van de voorstelling

De kassa is open 1 uur voor aanvang van de eerste voorstelling.


Arsène 50

www.arsene50.be

Betaalwijzen

Elke reservatie dient op voorhand te worden betaald.
- Overschrijving binnen de 3 dagen BE07 0689 0014 4566 BIC GKCCBEBB
- Cash
- Cultuurcheques Opgepast !
Reservaties die niet binnen de 3 dagen worden betaald, zullen automatisch worden geschrapt.

Wachtlijst

Wanneer een voorstelling volzet is, kunt u uw naam laten plaatsen op de wachtlijst. Dit kan alleen ter plaatse, 1 uur voor aanvang van de eerste voorstelling van de avond.

Tarief

Vol tarief : 14 eur
Verminderd tarief*: 10 eur
Studenten podiumkunsten**, kinderen - 12 jaar : 5 eur
Art. 27 : 1,25 eur
Korte vorm Marée haute : 8 eur (enkel tarief)

COMBO

Pleasant Island + Hidden Paradise = 24/16* eur
Ballad + Undivided = 24/16* eur
Loop Affect + Closing Party (arrivederci e grazie) = 24/16* eur
L'art de conserver la santé + Odysseus = 24/16* eur

Marée haute + The Gyre
= 18/15* eur

ABO

MAXI - 11 voorstellingen

125 / 91* eur

MIDI - 5 voorstellingen naar keuze

61 / 44* eur

MINI - 3 voorstellingen naar keuze

38 / 27* €

Een abonnement staat op naam. U moet de voorstellingen en de data kiezen op het moment van uw reservatie.

* Verminderd tarief is alleen geldig op vertoon van bewijsmiddel: studenten – 26, werkzoekenden, 65 +, houders van de Burencultuurkaart*** en beroepsmatige podiumkunstenaars.

** Op vertoon van een studentenkaart van ISAC, INSAS, ULB afdeling Podiumkunsten, PARTS, RITS, IAD afdeling Theater, Koninklijke Academie voor Schone Kunsten afdeling Dans, La Cambre afdeling Scenografie, Koninklijk Conservatorium van Brussel afdeling Theater, EFPME afdelingen Podiumkunsten.

*** Woon of werk je in de Marollen ? Goed nieuws! Dankzij de volledig kostenloze Burencultuurkaart kan je aan een verminderd tarief terecht in de zes volgende culturele instellingen: Les Brigittines, Les Tanneurs, het Centre Culturel Bruegel, Espace Magh, Art & marges museum en het Joods Museum van België.

Woon je in een van de volgende straten, aarzel dan niet en vul dit formulier in. Stuur dan een document dat uw woon- of werkadres bewijst (identiteitskaart, factuur, visitekaartje, enz.) naar carteculturevoisins(at)gmail.com. U ontvangt uw kaart dan per kerende post.

Algemeen

De plaatsen zijn niet genummerd en kunnen niet verwisseld of terugbetaald worden. Wie te laat is, kan de zaal niet meer betreden. Het is verboden om tijdens de voorstelling te fotograferen, filmen of opnames te doen.

Coronamaatregelen

Vanaf 21 oktober zal het Covid Safe Ticket (C.S.T) verplicht zijn om toegang te krijgen tot al onze voorstellingen en openbare evenementen van het seizoen. Wij zullen u dan voortaan zonder sociale distantie kunnen ontvangen. Het dragen van maskers is ook weer verplicht geworden in het hele gebouw. Meer informatie over het CST vindt u hier.

Uw veiligheid blijft onze prioriteit. Op verschillende strategische punten in het gebouw is hydro-alcoholische gel beschikbaar en ons team blijft bijzondere zorg besteden aan de ontsmetting van alle contactoppervlakken.

Les Brigittines maakt voortaan deel uit van de instellingen die beschikken over het Brussels Health & Safety Label.

Het Brussels Health & Safety Label is een initiatief van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en werd ontwikkeld in samenwerking met de internationale certificeringsmaatschappij SOCOTEC. Dankzij dit label bent u er zeker van dat Les Brigittines alles in het werk heeft gesteld om u helemaal veilig te kunnen ontvangen!

De locaties met dit label respecteren namelijk de hygiënemaatregelen die in overeenstemming zijn met de geldende normen en volgen de preventievoorschriften op die van kracht zijn binnen hun sector.