Ticketinfo

Alleen online

hier.


Telefonisch

+32 (0)2 213 86 10
maandag > vrijdag : 10.00 > 13.00 - 14.00 > 18.00


De avond van de voorstelling

De kassa is open 1 uur voor aanvang van de eerste voorstelling.


Arsène 50

www.arsene50.be

Betaalwijzen

Elke reservatie dient op voorhand te worden betaald.
- Overschrijving binnen de 3 dagen BE07 0689 0014 4566 BIC GKCCBEBB
- Cash
- Cultuurcheques Opgepast !
Reservaties die niet binnen de 3 dagen worden betaald, zullen automatisch worden geschrapt.

Wachtlijst

Wanneer een voorstelling volzet is, kunt u uw naam laten plaatsen op de wachtlijst. Dit kan alleen ter plaatse, 1 uur voor aanvang van de eerste voorstelling van de avond.

Tarief

Vol tarief : 14 eur
Verminderd tarief*: 10 eur
Studenten podiumkunsten**, kinderen - 12 jaar : 5 eur
Art. 27 : 1,25 eur
Korte vorm Marée haute : 8 eur (enkel tarief)

COMBO

Pleasant Island + Hidden Paradise = 24/16* eur
Ballad + Undivided = 24/16* eur
Loop Affect + Closing Party (arrivederci e grazie) = 24/16* eur
L'art de conserver la santé + Odysseus = 24/16* eur

Marée haute + The Gyre
= 18/15* eur

ABO

MAXI - 11 voorstellingen

125 / 91* eur

MIDI - 5 voorstellingen naar keuze

61 / 44* eur

MINI - 3 voorstellingen naar keuze

38 / 27* €

Een abonnement staat op naam. U moet de voorstellingen en de data kiezen op het moment van uw reservatie.

* Verminderd tarief is alleen geldig op vertoon van bewijsmiddel: studenten – 26, werkzoekenden, 65 +, houders van de Burencultuurkaart*** en beroepsmatige podiumkunstenaars.

** Op vertoon van een studentenkaart van ISAC, INSAS, ULB afdeling Podiumkunsten, PARTS, RITS, IAD afdeling Theater, Koninklijke Academie voor Schone Kunsten afdeling Dans, La Cambre afdeling Scenografie, Koninklijk Conservatorium van Brussel afdeling Theater, EFPME afdelingen Podiumkunsten.

*** Woon of werk je in de Marollen ? Goed nieuws! Dankzij de volledig kostenloze Burencultuurkaart kan je aan een verminderd tarief terecht in de zes volgende culturele instellingen: Les Brigittines, Les Tanneurs, het Centre Culturel Bruegel, Espace Magh, Art & marges museum en het Joods Museum van België.

Woon je in een van de volgende straten, aarzel dan niet en vul dit formulier in. Stuur dan een document dat uw woon- of werkadres bewijst (identiteitskaart, factuur, visitekaartje, enz.) naar carteculturevoisins(at)gmail.com. U ontvangt uw kaart dan per kerende post.

Algemeen

De plaatsen zijn niet genummerd en kunnen niet verwisseld of terugbetaald worden. Wie te laat is, kan de zaal niet meer betreden. Het is verboden om tijdens de voorstelling te fotograferen, filmen of opnames te doen.

Coronamaatregelen

Les Brigittines maakt voortaan deel uit van de instellingen die beschikken over het Brussels Health & Safety Label.

Het Brussels Health & Safety Label is een initiatief van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en werd ontwikkeld in samenwerking met de internationale certificeringsmaatschappij SOCOTEC. Dankzij dit label bent u er zeker van dat Les Brigittines alles in het werk heeft gesteld om u helemaal veilig te kunnen ontvangen!

De locaties met dit label respecteren namelijk de hygiënemaatregelen die in overeenstemming zijn met de geldende normen en volgen de preventievoorschriften op die van kracht zijn binnen hun sector.

De plaatsen in de zalen zijn momenteel beperkt en de plaatsing geschiedt met strikte inachtneming van de instructies in het laatste protocol dat door de Federatie Wallonië-Brussel is toegezonden.

We zullen elke bestelling beschouwen als een bubbel (van maximum 4 personen). Heb je meerdere bestellingen geplaatst en wil je graag samen zitten in de zaal, gelieve dan contact op te nemen met de ticketverkoop op ticket@brigittines.be.

De deuren van de zaal gaan echter wel 20 minuten voor aanvang open, zodat je in alle rust het begin van de voorstelling kan afwachten.

Raadpleeg het gedetailleerde protocol voor het onthaal van het publiek en de voorstellingen:

    • PDF
    • Protocole Accueil Public Brigittines Traduction Neerlandais
    • 275.61 Kb