Ticketinfo

Online

24u/24 hier.


Telefonisch

+32 (0)2 213 86 10
maandag > vrijdag - 10.00 > 18.00


De avond van de voorstelling

De kassa is open 1 uur voor aanvang van de eerste voorstelling.


Arsène 50

www.arsene50.be

Betaalwijzen

Elke reservatie dient op voorhand te worden betaald.
- Overschrijving binnen de 3 dagen BE07 0689 0014 4566 BIC GKCCBEBB
- Cash
- Cultuurcheques Opgepast !
Reservaties die niet binnen de 3 dagen worden betaald, zullen automatisch worden geschrapt.

Wachtlijst

Wanneer een voorstelling volzet is, kunt u uw naam laten plaatsen op de wachtlijst. Dit kan alleen ter plaatse, 1 uur voor aanvang van de eerste voorstelling van de avond.

Tarief

Vol tarief : 14 eur
Verminderd tarief*: 10 eur
Studenten podiumkunsten** : 5 eur
Art. 27 : 1,25 eur
Korte vormen (Marée haute) : 8 eur (enkel tarief)
Tapage Nocturne : 5 eur

COMBO

Glitch + Transmute = 24/16* eur
Ballad +/ou Undivided +/ou Hyphen = 24/16* eur
Pleasant Island + Hidden Paradise = 24/16* eur
The Gyre + Odysseus, Song for a Teenager = 24/16* eur

ABO

MAXI - 10 voorstellingen naar keuze

110 / 80* eur

MIDI - 5 voorstellingen naar keuze

60 / 42* eur

MINI - 3 voorstellingen naar keuze

38 / 27* €

Een abonnement staat op naam. U moet de voorstellingen en de data kiezen op het moment van uw reservatie.

* Verminderd tarief is alleen geldig op vertoon van bewijsmiddel: studenten – 26, werkzoekenden, 65 +, houders van een Burencultuurkaart*** en beroepsmatige podiumkunstenaars.

** Op vertoon van een studentenkaart van ISAC, INSAS, ULB afdeling Podiumkunsten, PARTS, RITS, IAD afdeling Theater, Koninklijke Academie voor Schone Kunsten afdeling Dans, La Cambre afdeling Scenografie, Koninklijk Conservatorium van Brussel afdeling Theater, EFPME afdelingen Podiumkunsten.

*** Woon of werk je ook in de Marollen of heb je een zwak voor cultuur? Goed nieuws! Dankzij de volledig kostenloze Burencultuurkaart kan je aan een verminderd tarief terecht in de zes volgende culturele instellingen: Les Tanneurs, het Centre Culturel Bruegel, Espace Magh, Les Brigittines, Art & marges museum en het Joods Museum van België.

Woon je in een van de volgende straten en heb je interesse, aarzel dan niet en vul dit formulier in. Stuur het ingevulde formulier terug naar (c.collard@brigittines.be) en klaar is kees!

Algemeen

Wij aanvaarden geen betaalkaarten. Alle gereserveerde plaatsen moeten worden afgehaald en betaald op de avond van de eerste voorstelling. De plaatsen zijn niet genummerd en kunnen niet verwisseld of terugbetaald worden. Het afdrukken van een duplicaat kost 1 eur per ticket. Wie te laat is, kan de zaal niet meer betreden. Er worden geen tickets opgestuurd. U kunt ze afhalen aan het onthaal van Les Brigittines tijdens de openingsuren of op de avond van de voorstelling 1 uur voor aanvang. Het is verboden om tijdens de voorstelling te fotograferen, filmen of opnames te doen.

Coronamaatregelen

Op dit ogenblik weten we nog niet welke sanitaire regels van kracht zullen zijn in de komende maanden voor wat betreft jullie komst naar onze zalen. We willen echter al meegeven dat wij het aantal beschikbare plaatsen zeer sterk zullen beperken om zo de meest drastische maatregelen te kunnen naleven en jullie dus desondanks te kunnen ontvangen. Deze beperkende regeling zal worden aangepast naarmate de regels versoepelen.

We zullen dus elke bestelling beschouwen als een bubbel (van maximum 4 personen). We plaatsen de bubbels samen in de zaal en tussen de bubbels onderling wordt 1,5 m voorzien (360°). Heb je meerdere bestellingen geplaatst en wil je graag samen zitten in de zaal, gelieve dan contact op te nemen met de ticketverkoop op ticket@brigittines.be.

Momenteel kunnen we nog niet garanderen dat het onthaal/de bar toegankelijk zullen zijn. De deuren van de zaal gaan echter wel een half uur voor aanvang open, zodat je in alle rust het begin van de voorstelling kan afwachten.

Raadpleeg het gedetailleerde protocol voor het onthaal van het publiek en de voorstellingen: