Ticketinfo

Online

24u/24 hier.


Telefonisch

+32 (0)2 213 86 10
maandag > vrijdag - 10.00 > 18.00


Ter plaatse

Korte Brigittinenstraat, 1000 Brussel
maandag > vrijdag - 10.00 > 13.00 & 14.00 > 17.30


De avond van de voorstelling

De kassa is open 1 uur voor aanvang van de eerste voorstelling.


Arsène 50

www.arsene50.be

Betaalwijzen

Elke reservatie dient op voorhand te worden betaald.
- Overschrijving binnen de 3 dagen BE07 0689 0014 4566 BIC GKCCBEBB
- Cash
- Cultuurcheques Opgepast !
Reservaties die niet binnen de 3 dagen worden betaald, zullen automatisch worden geschrapt.

Wachtlijst

Wanneer een voorstelling volzet is, kunt u uw naam laten plaatsen op de wachtlijst. Dit kan alleen ter plaatse, 1 uur voor aanvang van de eerste voorstelling van de avond.

Tarief

Vol tarief : 14 eur
Verminderd tarief*: 10 eur
Studenten podiumkunsten** : 5 eur
Art. 27 : 1,25 eur
Korte vormen (Marée haute) : 8 eur (enkel tarief)

UNPREDICTABLE SATURDAYS

Tarief voor een volwassene per avond : 8 eur
Tarief voor een kind (- 12 jaar) : 5 eur
Concerten : gratis

COMBO

Marée haute + The Gyre = 18/15* eur
L'art de conserver la santé + Closing Party = 24/16* eur
Glitch + Transmute = 24/16* eur
Loop Affect +/ou Undivided +/ou Hyphen = 24/16* eur
Pleasant Island + Hidden Paradise = 24/16* eur

ABO Festival In Movement

MAXI - 10 voorstellingen naar keuze

110 / 80* eur

MIDI - 5 voorstellingen naar keuze

60 / 42* eur

MINI - 3 voorstellingen naar keuze

38 / 27* €

Een abonnement staat op naam. U moet de voorstellingen en de data kiezen op het moment van uw reservatie.

* Verminderd tarief is alleen geldig op vertoon van bewijsmiddel: studenten – 26, werkzoekenden, 65 +, houders van een Burencultuurkaart*** en beroepsmatige podiumkunstenaars.

** Op vertoon van een studentenkaart van ISAC, INSAS, ULB afdeling Podiumkunsten, PARTS, RITS, IAD afdeling Theater, Koninklijke Academie voor Schone Kunsten afdeling Dans, La Cambre afdeling Scenografie, Koninklijk Conservatorium van Brussel afdeling Theater, EFPME afdelingen Podiumkunsten.

*** Woon of werk je ook in de Marollen of heb je een zwak voor cultuur? Goed nieuws! Dankzij de volledig kostenloze Burencultuurkaart kan je aan een verminderd tarief terecht in de zeven volgende culturele instellingen: Les Tanneurs, Recyclart, het Centre Culturel Bruegel, Espace Magh, Les Brigittines, Art & marges museum en het Joods Museum van België.

Woon je in een van de volgende straten en heb je interesse, aarzel dan niet en vul dit formulier in. Stuur het ingevulde formulier terug naar (c.collard@brigittines.be) en klaar is kees!

Algemeen

Wij aanvaarden geen betaalkaarten. Alle gereserveerde plaatsen moeten worden afgehaald en betaald op de avond van de eerste voorstelling. De plaatsen zijn niet genummerd en kunnen niet verwisseld of terugbetaald worden. Het afdrukken van een duplicaat kost 1 eur per ticket. Wie te laat is, kan de zaal niet meer betreden. Er worden geen tickets opgestuurd. U kunt ze afhalen aan het onthaal van Les Brigittines tijdens de openingsuren of op de avond van de voorstelling 1 uur voor aanvang. Het is verboden om tijdens de voorstelling te fotograferen, filmen of opnames te doen.

Coronamaatregelen

Bij Les Brigittines garanderen wij u dat wij alle coronamaatregelen strikt naleven.

Het dragen van een mondmasker is verplicht zowel voor en na, als tijdens de voorstellingen. Op een aantal plaatsen wordt ontsmettende alcoholgel ter beschikking gesteld. We zorgen er ook voor dat alle ruimten worden gereinigd en verlucht.

Wat de ticketverkoop en toegang tot de voorstellingen betreft, vragen wij aan de toeschouwers om per bubbel te reserveren. Tussen de bubbels onderling wordt de afstand van 1,50 m bewaard, wat inhoudt dat het aantal plaatsen beperkt is.

Het dragen van een mondmasker blijft desondanks verplicht.

De toegang tot de bar is toegestaan mits reservatie en per bubbel (maximum 10 personen per tafel) en met een maximum aantal beschikbare plaatsen. De tafels staan op 1,50 m van elkaar. Er wordt alleen bediend aan de tafels (er kan niet aan de bar worden besteld).

Wij zijn te bereiken per e-mail (ticket@brigittines.be) of telefonisch (02/2138610) voor al uw vragen met betrekking tot de maatregelen die wij invoeren voor uw veiligheid.

Wij danken u bij voorbaat voor uw terugkeer naar onze zalen en verheugen ons op de komende avonden in uw gezelschap.