• 02—03, 05—06.03.2021 20:30
  • 04.03.2021 21:00
Kapel, 60’

Ontmoeting met de artiesten na de voorstelling op 03.03

Verdwaald en geïsoleerd door de overvloed aan smartphones en andere elektronische toestellen, verliezen we het onderlinge contact met elkaar. De verdeling is de taal van onze tijd geworden. Is het vandaag de dag nog mogelijk om verenigd te zijn, om onverdeeld te zijn? Al was het slechts voor even?

In een uitgepuurde ruimte, waar publiek en dansers met elkaar worden vermengd, trotseert Meytal Blanaru die kloof die zich tussen ons vormt. De lichamen transformeren tot landschappen en zoals in al haar voorstellingen verwerkt ze het gegeven van magnetisme.

UNDIVIDED nodigt ons uit om te dromen van een eilandje van eenheid en intimiteit, om zo de smaak van het samenzijn te herontdekken.


Mogelijkheid om een combi-ticket met de voorstelling Ballad of Hyphen te kopen.

Concept, regie :
Meytal Blanaru
Gecreëerd en vertolkt door :
Thomas Coumans, Ido Batash, Folliot Scott, Meytal Blanaru
Muzikale creatie :
Benjamin Sauzereau
Dramaturgie :
Olivier Hespel
Productie, spreiding :
AMA - Arts Management Agency
Coproductie :
Les Brigittines, Charleroi danse, La Briqueterie CDCN du Val-de-Marne, Théâtre Jean Vilar de Vitry-sur-Seine, POLE-SUD CDCN de Strasbourg, KAAP, Centre Culturel André Malraux - Scène nationale de Vandœuvre-Lès-Nancy, Touka danses CDCN de Guyane, La Manufacture CDCN Nouvelle-Aquitaine
Met de steun van :
Fédération Wallonie-Bruxelles – Service de la Danse, Wallonie-Bruxelles International, Wallonie-Bruxelles Théâtre/Danse, département du Val-de-Marne, SACD
Foto :
Michiel Devijver