• 26—30.10.2021 20:30
Kapel, 60’

Ontmoeting met de artiesten na de voorstelling op 29.10

Aangezien een van de leden van het artistiek team van UNDIVIDED positief getest is op COVID19, zijn wij genoodzaakt de reeks voorstellingen die gepland zijn voor deze week van 26 tot 30 oktober te annuleren. De voorstelling BALLAD van Lenio Kaklea vindt wel plaats van 28 tot 30 oktober om 19 uur.

Indien u tickets heeft gereserveerd voor UNDIVIDED, gelieve dan contact op te nemen met onze bespreekbureau op 02 213 86 10 of per e-mail op ticket@brigittines.be.

Dank u voor uw begrip.

____

Undivided verkent het gevoelige thema van de eenheid. Is het vandaag de dag nog mogelijk om één te zijn, om onverdeeld te zijn? Al was het slechts voor even?

In een uitgepuurde ruimte, waar publiek en dansers met elkaar worden vermengd, trotseert Meytal Blanaru die kloof die zich tussen ons vormt. De lichamen transformeren tot landschappen en zoals in al haar voorstellingen verwerkt ze het gegeven van magnetisme.

Undivided nodigt ons uit om te dromen van een intieme plek en om opnieuw te ontdekken wat samenzijn voor elk van ons betekent.

Mogelijkheid om een combi-ticket met de voorstelling Ballad te kopen.

Concept, regie :
Meytal Blanaru
Gecreëerd en vertolkt door :
Thomas Coumans, Ido Batash, Folliot Scott, Meytal Blanaru
Muzikale creatie :
Benjamin Sauzereau
Dramaturgie :
Olivier Hespel
Productie, spreiding :
AMA - Arts Management Agency
Coproductie :
Les Brigittines, Charleroi danse, La Briqueterie CDCN du Val-de-Marne, Théâtre Jean Vilar de Vitry-sur-Seine, POLE-SUD CDCN de Strasbourg, KAAP, Centre Culturel André Malraux - Scène nationale de Vandœuvre-Lès-Nancy, Touka danses CDCN de Guyane, La Manufacture CDCN Nouvelle-Aquitaine
Met de steun van :
Fédération Wallonie-Bruxelles – Service de la Danse, Wallonie-Bruxelles International, Wallonie-Bruxelles Théâtre/Danse, département du Val-de-Marne, SACD
Foto's :
Michiel Devijver