In beelden

Seizoen 2023.24

Agenda

Dit nieuwe seizoen belooft bijzonder te worden want het zal gevuld zijn met allerhande events, festivals, hoogtepunten, concerten en samengestelde avondvoorstellingen.

Les Brigittines viert het 360-jarig bestaan van de Kapel en ter gelegenheid van deze verjaardag komt er een naslagwerk waarin het woord wordt gegeven aan de kunstenaars en waarin wordt teruggeblikt op de activiteiten van afgelopen jaren.

We breien ook graag een vervolg aan onze samenwerking met Théâtre Les Tanneurs, Théâtre Varia en workspacebrussels, maar
ook met het Kunstenfestivaldesarts, Bozar, Ars Musica en het Artonov Festival. Ook ons groene engagement blijft een belangrijke plaats innemen. Voor de allereerste keer richten we ons ook specifiek tot een jong publiek.

Keywords in dit alles zijn openheid, durf en verscheidenheid, naar het voorbeeld van de choreografen die met hun lichaam en danstaal de stuiptrekkingen vertalen van een steeds donkerdere en gepolariseerde wereld. Ze onderzoeken onze innerlijke wereld, onze onbewuste handelingen die niet herleidbaar zijn tot eenduidigheid of vaste regels.
Onze grootste wens is om deze imaginaire wereld vol beweging met u te kunnen delen.

Patrick Bonté
Algemene en artistieke leiding

In beelden

Pre­vi­ous­ly

Agenda