Privé verhuur

De kapel van Les Brigit­tines zet haar deuren voor u open!

Geef uw even­e­ment een geheel eigen toets op een unieke locatie in hart­je Brussel

De locatie

In het hart van Brussel, tussen de Zavel en het Vossenplein, ligt een unieke ruimte, gewijd aan activiteiten en voorstellingen rond de beweging in al haar vormen: Les Brigittines. Dankzij een professionele, technische infrastructuur, lenen de zalen van dit kunstencentrum zich ook uitstekend voor de organisatie van uw evenementen. Recepties, cocktailparty’s, bedrijfs-diners, modeshows, eindejaarsfeesten, verjaardagsfeesten, huwelijken, seminaries en vergaderingen… Alles is mogelijk.

Contact : event@brigittines.be

Credit huwelijksfoto's : Joey Mangaser

Sem­i­nar­ieruimtes

Voor uw seminaries, workshops en andere vergaderingen, kunt u in Les Brigittines terecht in de Studio en de Mezzo, twee zalen die over de nodige technische infrastructuur beschikken : schermen, projectors, banken, enz.

Een dubbele Kapel

Een van de zalen waar u terechtkunt bij Les Brigittines, is de Oude Kapel, een barokke kerk uit de 17de eeuw, die uitgebreid werd met een hedendaagse tweelingbroer uit glas en staal. Deze prachtige locatie is het ideale kader voor uw meest prestigieuze of extravagante events: shows, modedefilés, seminaries, conferenties, workshops, banketten, recepties, enz. Naargelang onze programmering is de Kapel beschikbaar met of zonder tribunebanken.

Een pro­fes­sioneel team tot uw dienst

Het team van Les Brigittines staat u bij met technisch advies en zoekt samen met u naar de beste oplossingen om van uw evenement een onvergetelijke ervaring te maken. Bovendien geniet Les Brigittines de steun van een professioneel netwerk op het gebied van de podiumkunsten, waardoor u kunt beschikken over professioneel materiaal en de beste technici tegen een betaalbare prijs.

Plan­nen