• 19—22.10.2022 19:00
Mezzo, 20’

Ont­moet­ing met de arti­esten na de voorstelling om 20.10

Een gitzwarte ruimte met in het midden een smetteloos witte figuur die de duisternis doorbreekt. Op kwetsbare maar tegelijk ook vastberaden wijze danst Leïla Ka met een onvermoeibaar verlangen, een onbedwingbaar verzet, stuk voor stuk vereisten om de vrijheid te vinden, om zich te onttrekken aan elke vorm van voorschrift of keurslijf.

In 2021 verwelkomden we Leïla Ka reeds met Pode Ser, de eerste voorstelling van de trilogie waarin zij onze innerlijke tegenstrijdigheden en onrust in vraag stelde. Se faire la belle is het laatste luik. Na de moeilijkheid om zichzelf te zijn, en na het voeren van een strijd met zichzelf, is de tijd gekomen om zich te bevrijden en ten volle voor het leven te gaan.


Avond samengesteld uit 2 voorstellingen (cf. Les Arrière-Mondes) en de installatie Miroir(s).

Voor meer informatie over de show kunt u hieronder het zaalblad downloaden.

    • PDF
    • Zaalblad Sefairelabelle NL
    • 123,203 Kb
Chore­ografie, performance :
Leïla Ka
Licht­cre­atie :
Lau­rent Fallot
Pro­duc­tie :
Com­pag­nie Leïla Ka
Sprei­d­ing :
CEN­TQUA­TRE — Paris
Copro­duc­tie, steun :
CCN de Nantes, Chorège – CDCN Falaise Nor­mandie, DRAC des Pays de la Loire, Espace 1789 — Scèné conventionnée– Saint-Ouen, L’étoile du nord — Scèné conventionnée — Paris, Le Gym­nase — CDCN – Roubaix, Le Théâtre — scèné nationale de Saint-Nazaire, RAM­DAM, un cen­tre d’art — Sainte-Foy-lès‑Lyon, Théâtre de Vanves — Scèné conventionnée, Les Hiver­nales — CDCN, Les Quinconces‑L’espal – Scèné nationale du Mans, Théâtre du Cormi­er — Cormeilles-en-Pari­sis, Trem­plin — Réseau Grand Ouest, Musique et Danse en Loire-Atlan­tique, Espace Cul­turel Sainte Anne — Saint-Lyphard
Leïla Ka is een geas­so­cieerd kun­ste­naar van het :
CEN­TQUA­TRE-PARIS
en is in res­i­den­tie bij :
L’étoile du nord, scèné conventionnée d’intérêt nation­al art et création pour la danse
Leïla Ka wordt vergezeld door :
le réseau Trem­plin tot 2024
Foto’s :
© Kaïta de Sagazan